De komende 5 dagen ontvang je super leuke kaartjes om Mindful Momentjes met Kinderen te hebben. Geniet ervan!

Hoor jij dit vaker?

 • Ik kan het toch niet
 • Mijn hoofd zit zo vol
 • Ik heb pijn in mijn buik
 • Ik doe het nooit goed
 • Ik krijg ook altijd de schuld
 • Ik kan niet slapen
 • Ik heb geen vrienden
 • Ik ben te druk

Gun jij dit je kind en jezelf?

 • Rust in het hoofd en lichaam
 • (Zelf) Vertrouwen
 • Beter met boosheid en angst omgaan
 • Beter slapen
 • Verbetering van schoolprestaties
 • Omgaan met teleurstelling
 • Je kind kan zich beschermen tegen alle prikkels
 • Plezier!

Neem dan regelmatig een Mindful-Momentje met je Kind!

Als kind was ik onzeker en dit heeft mij mijn hele leven zeker achtervolgd.
Maar één ding wist ik al heel vroeg, ‘ik word juf’. Ik kwam tijdens een Burn-out met Mindfulness en Yoga in aanraking en wist toen dat ik dit als kind had willen leren.

Jouwmoment.nu was geboren! Door mijn programma Balans in de Klas, trainingen aan ouders en leerkachten en verschillende producten, leren vele kinderen nu wat ik als kind zelf had willen leren.

Wat leren kinderen dan?
Ze leren bijvoorbeeld dat je met een ademhalingsoefening je jezelf rustiger kunt maken. Of dat ze die nare gedachten zelf uit hun hoofd kunnen halen.

Stel je toch eens voor dat jij dit als kind al had geleerd…..

Ik krijg nu al een aantal weken de e-mails met kaarten. Zowel mijn zoon (10) als ik vinden ze erg leuk en prettig om te doen. Leuk ook om samen iets nieuws te doen. Mijn zoon vraagt zelfs elke week of er al weer een mail is. Aanrader dus!

Wouter

vader

Tot nu toe is het heel erg leuk om af en toe even iets anders met onze dochter te doen! Vooral het taartbakken op de rug is een favoriet geworden!

Gerbrand

vader

Leuke kaarten om met je kinderen op een speelse manier bezig te zijn met bewegen en ontspannen. Ze zien er leuk uit. Ik heb ze uitgeprint en gelamineerd aan een ring gehangen zodat ze makkelijk te pakken zijn en te gebruiken

Bianca

Moeder

Ik vind ze leuk en fijn! We doen steeds weer andere dingen.

Sarah

Kind

Ik geef mindfulness, rekenbootcamp en schrijfdans vanuit de keuken aan groepjes van 4 kinderen. De ouders krijgen een nieuwsbrief en ter afwisseling zet ik er af en toe een leuke afbeelding met uitleg bij…ik heb weer een leuke activiteit en de naam van Jouwmoment.nu van Hanke verspreidt zich in Nederland. Heilzaam en ontzettend leuk. Ouders reageren enthousiast en doen samen met hun kind de oefening. Eenvoudig en effectief.

Mirjam

Trainer