Ik zal me even aan je voorstellen, misschien ken je me al maar misschien ook niet. Ik ben al jaren de Yogajuf, juf Yoga of de Balans in de Klas juf. Maar mijn echte naam is Hanke den Boer en ik ben jaren lang ook een fulltime leerkrachtop een basisschool geweest. Nu val ik alleen nog in op verschillende scholen om contact met het werkveld te houden als ondersteuning van mijn training aan leerkrachten en andere werkzaamheden. 

Wanneer je ‘s ochtends opstaat en een fijne zin in je hoofd plakt dan word je daar positiever en blijer van. Trek iedere dag of wanneer je daar zin in hebt een kaart en herhaal de zin regelmatig voor jezelf. Hoe trek je een kaart? Klik hier, dan zie je kaarten met zinnen heel snel voorbij gaan. Je kan ze niet lezen zo snel gaan ze. En dat is ook de bedoeling! Zet het filmpje op pauze, dat is de kaart die je dan getrokken hebt en kan gaan gebruiken.

Het is de zonnegroet die leuk en fijn is om vooral in de ochtend te doen. Zodra je wakker wordt rek je je even uit, dit doen dieren ook altijd. Maar wij mensen doen dit eigenlijk veel te weinig. 

Dus als je iedere ochtend de zonnegroet doet dan word je lichaam en alle spieren ook lekker wakker. 

 Website - E-mail